Profesní bezvědomí
BLOUZNÍM,
nerozlišuji noc a den,
SOUZNÍ
se mnou ta, o níž nevím,
které prý jsem hoden.
VZPOUZÍ
se ve mně nitro,
tělo sklíčeno nemocí,
bude lépe, když slevím,
z hájení zájmů těch, co jsou u moci,
co diktují podmínky penězi.
Jistě mi jenom prospěje
vrátím-li se k askezi.
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, srozumeni, adaj, jitoush, Nikita44, knihomolka, Amonasr, MARKO
Komentáře (8)
Komentujících (4)