Jako by to bylo včera,
jako by to byl jen sen
já od rána do večera
tehdy tancem žila jen.
Změnilo se tisíc věcí
nic už není stejně
„Nikdy o to přijít nechci.“
už se stalo zřejmě...
Neumím už žádný kroky
teď bych hnout se měla strach
letos dva to budou roky
co na boty sedá prach...
Čas mi kreslí jinak linky
bolí, když má člověk rád,
všechny věci na tréninky
do bedny jsem dala spát.
Stýská se mi, mrzí mě to
bojím se, že nikdy více
nepoznám už jaké je to
nebudu už tanečnice...
„Ale Leni, prosím tebe,“
vrátí se to, musí, snad!
Vždy když hvězda padá z nebe
budu si to znovu přát.
Znovu slyšet irskou hudbu
vejít zase do sálu
i když nešikovná budu
však dobrého po málu...
Pro mne tanec znamenal
hrozně moc a ještě víc
vždy jsem chtěla jít i dál
jen sama nezvládnu nic...
Já čekám stejně, jak ty věci
a vím, že musím i sto let
jen jednu větu slyšet nechci,
že všechno to bylo naposled.
V duchu to jde... :) Ale jinak mě teď nemá kdo učit, musím počkat na svou lektorku...
A děkuji. :-)
28.02.2015 22:30:57 | genca