Půlnoc klepala na okno
byla jí zima
spi, maličká….
takhle pozdě bývaj oči jakýkoli
ale hlavně zarudlý požitkem
nedostatkem spánku
a tebe
pokud skočím do řeky a utopím se
prodej všechny moje básně
všechna moje „miluju“
a „nenávidím“
a jdi o dům
ulici
město
dál
prodej moje básně dětem bez domova
vdovám
jiným básníkům
pacientům v nemocnicích
kurvám
punkerům
a dámičkám v kostýmcích venčící čivavy
a potom až je všechny prodáš
vynes mě z vody
sáhni mi na čelo jestli náhodou nemám horečku
jestli se neklepu zimou
zkontroluj si hodinky
a podívej se nahoru na všechny ty oči
které jsi rozplakal.