Anotace: Když jsem si uvědomil, že vše čemu jsem věřil, byla pouhá iluze. A že i ta nejkrásnější a nejčistší myšlenka může být pokroucena k nepoznání.
Ach,j jak přesmutné to uvědfomění :-(
27.08.2017 20:04:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
..líbí se mi jak je to napsáno, působivé...i když "o čem to vlastně je" jen tuším...
06.04.2015 18:07:26 | bogen