Anotace: Můj život je bublifuk, vytvářející bubliny, které nejsou schopné vstát, vzeřít se, a změnit od základů svůj život.
Občas si přeju zmizet
Ne jako pára nad hrncem
Ani jako ztracená sponka,
Zdobící si účes šmrncem.
Spíš jako prasklá bublina
Vyfouklá z dětského bublifuku,
Neboť ta vzlétne nad zem
A pak sama létá ve vzduchu.
A když přijde její čas,
Praskne a rozprskne se
Pak už ji nikdo nechytí.
Nikdo nelapí a neunese.
Třeba bych doletěla
Až někam dál do dálky
A tam se zamilovala,
Domů jen posílala obálky.
Jenže můj život je tady
A nejsem z bublifuku
Tak můžu jen smutnit a plakat
Po nocích tichých beze zvuku.
tož neplakej
13.09.2015 13:08:42 | CoT
Snažím se :-)
14.09.2015 10:15:28 | Philosophic Theory