Na maminku vzpomínky
jak oblázky, kamínky
kulaté a teplé v dlani
každým dnem mysl vzpomíná na ni.
Maminka neodejde
zůstane v nás vždy
až do posledního dechu.
ST.
Pěkná vzpomínka.
24.04.2015 21:14:55 | Paulín
Mezi ostrovy létají ptáci, mořem plavou ryby, lidé nezůstávají bez spojení, i když srdci a očím chybí. :O)
17.04.2015 17:32:18 | Tichá meluzína
Ano, a ti všichni roznášejí semínka naší lásky- jen mi už je neuvidíme?!
18.04.2015 07:45:53 | jiřička