Příběhy slavných
už Světem netáhnou
kdo si dovolí
mít o dírku u řiti víc?
Falešná skromnost
od temeni k patě jen fábor
brouzdáš se městem
a pláčeš z plných plic.
Za všechny dary Světa
už bys noc s Madonou neměnil
Jsi tulák a s Královstvím je veta
a po té pouti
je jedno, v které knajpě ses usadil...
Stejně tě dohoní!