Když slunce svítí
Anotace: ...na kolejích s dívkami jsem nebyl..
Mládenci při hovorech mutují,
dívky se na kolejích milují,
ostří hoši parcely skupují,
sociálně slabí stále bědují,
v bundách se čtyřmi pruhy litují,
že se v této zemi narodili.
Jen málokteří lidé děkují
za každé, příchozí, nové ráno...
Jednoho dne Vás zahalí stín thují,
nad tváří rozkvete hřbitovní kvítí,
nevíte dne, je nutné velebiti,
každou chvíli, kdy slunce svítí...
No, nemám pravdu, ladnosti?
Přečteno 489x
Tipy 8
Poslední tipující: aneTA..., Snizek, Frr, Jort, MARKO
Komentáře (9)
Komentujících (5)