Anotace: V tuto chvíli si připadám jak schizofrenik.. ...Ačkoliv to není pravda, jelikož má duše je roztříštěna na miliony kousků, díky člověku, co tohle nebude nikdy číst...
Z života žal a z bolesti důvod,
já bych si Tě lásko vzal,
však smuteční jde průvod,
když jsem se Tě vzdal..
Vzdal jsi se společného života,
zradil jsi všechno, o co ses snažil,
z lásky zbyla pouhá nicota,
když do srce's nůž vrazil.
Zničil jsi vše, co se dalo,
vzal sis to, cos mi dal,
srdce však zůstalo...
A asi zůstane i dál,
bohužel miluji Tě,
ač jsi se mě vzdal...