Anotace: dozvuk smutku, odcházející slzy.. zachycen v moment u vody.. ..u vrby..aby člověk mohl dál…
já slyším štěkot lišek na houpačce měsíce ...
asi budu hosteska
a nebo princezna na osamělé planetě
a nebo koník ze skládacího klobouku neznámého kouzelníka
13.05.2015 21:33:25 | básněnka
....jemně půvabná až pohádková je Tvá báseň,originální přírodní lyrika,
Tvůj nezaměnitelný prstoklad a svým způsobem zvláštní,ale krásně.....Ji.
13.05.2015 19:46:52 | jitoush
moc děkuju..a ano,vrba mi taková přijde..právě tam teď večer zase uniknu z tohoto světa...
13.05.2015 18:55:17 | J's ..