našel jsem v kaluži odrazy
odrazy tváří
ve snech psaných
a slunce kradlo bez zardění
jejich stín
to náhle vzpomnělo si
že stejně jako dřív
tenkrát když mraky snahu měly
to tenkrát
náhle poteměly
a proudy horkých nezapřených slz
letěly do náruče vlasů
sešitých látek
a pak skrz
tam co se srdce chvěje
když pláče
když se směje
když proudit učí nerozhodnou krev
nesmíš se zastavit
to nikdy ..snad až jednou
před setměním
pak pochopím
pak v jedné chvíli všechny svoje změním
priority
navyky a touhy
to bude začátek
to bude konec zlomek pouhý
jednoho života co vepsán byl
jak řeka plynul
rozčeřil
ty body kdy se přímky protly
s osudem...
pár vlnek na hladině a je pryč
odejde tak ja přišel
naboso rozcuchaný
zrezlý klíč
ten po něm v zámku zbyl
naposled zavrzal
a kroky v prachu už se ztrácí..
vše si vzal
a třeba to chce se životně zastavit častěji... je tam spousty krásných detailů a já vždy budu detailistka... :-) vše a nic a taky to mezi, život.. vnímej, miř a vracej okamžiky... to je vlastně naplnění...
17.07.2015 02:13:42 | zelená víla
Je to jako přijít na řadu a sledovat jak do kornoutku teče vyborna zmrzlina a ten okamžik než jí dostanu...
17.07.2015 13:18:02 | poeta