Nemám
Nemám zájem o to, jak co funguje
ale kdo je za tím, bavič nebo mim
pokání je nevědecké, zkusuje
totálního propadáku Kainův dým
proklatě nekriticky jsem založen
v slunci mám několik stínů, kdoví proč
jako nikdo jdu kořenům na kořen
týmu ďáblů nevelí andělský kouč
nejbizarnějším hřištěm je příroda
nad ní byznys pyramidálních lžiher
ne mnou velevyvolených - čí škoda?
tenhle souboj prašť jak uhoď není fér
bude už jen dlouhá noc, den zarůstá
sloupovími mrakodrapů, rozezlen
seznamkou těl, dej si pozor na ústa
říká moudrost, soudci svítá soudný den
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, zdenka, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)