Pohltí vše?
Noc plíživě
tak kradmo.
Pohlcuje vše
mění živoucí
v neživé...
Tělo prostupuje
ostnatý drát
chladu
omotává srdce
mysl
hlavu.
Chtějí se ke mně znát
skepse s depresí
šťastni jsou ti
které jejich přítomnost
neděsí.
Nastává podzim
zatahuje závěsy
za létem...
Přečteno 446x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, A42, MARKO, Lighter, bogen, melebele, Amonasr, Kett, jitoush, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)