Sbírala jsem vaše polámaná srdce
a chtěla je zhojit svými slzami
V dlaních jsem hřála
poslední zbytky vašich prstů
a nikomu z nás nebylo dobře
uvnitř lítost
lítost a vztek
Už vám neublíží
princezny v šatech od hlíny
- to když vám rvaly duše ze země
o půlnoci bez světel
vykopu hroby vašim stvůrám
a nikdo neuslyší jejich pláč