Anotace: ach jo
.
už zase
se stal omyl
což je v mým životě běžný
vím že nejsi němej
jenom mluvíš zády ke mně a na mě se usmíváš
zadní stranou hlavy
což je moc strašidelný
a řveš do dlouhý chodby
prosbu o pomoc i rezignovanej pláč
a zádama přibouchnuls dveře a říkáš
není to tvůj dům (já vim!)
Bůh mě tak chtěl
jako podomního obchodníka
co nabízí jen to co nikdo nechce
a chce co nikdo nenabízí
...
(někdy člověka nedrží naživu naděje
ale to že usnul v pantografu na cestě
s nepravděpodobným cílem
ve vlaku co nikdy nestaví)
.
Tohle mě opravdu zaujalo a velmi se mi líbí. Usnout v pantografu. :O) Dva palce nahoru. ST :O)
02.11.2015 15:54:53 | Tichá meluzína