Doufám, že jsi teď šťastná,
jak jsem ti vždycky přála.
Že žádným z problémů
ses příliš nepoddala...
Že všechno dobré je ve tvém životě
že jednou, někde... Zase najdu tě...
Doufám, že ať už jsi
teď kdekoliv,
srdce tvé nestrádá
a nic tě nebolí...
Někdy moc přeju si vrátit čas zpátky
kdy byly jsme... Byly... Kamarádky...
Doufám, že každý den
slunce ti do života září...
Že dost věcí na něž se těšíš
máš psaných v kalendáří.
Už je to dlouho, co jsem tě mohla znát
pořád nevím odpovědi, už nejde se ptát...
Doufám, že jednou
to všechno pochopím...
Pořád záleží mi na tobě
snad srovnám se už s tím..