Život a smrt
je rub a líc
jedné mince
Není čeho se bát
Že ta mince jsi ty
pochopíš brzy
Bezcenné jsou slzy
když mince, tak programově na hraně :-)
05.04.2016 19:00:04 | hledač
....mají li příchuť uvolnění a rozloučení....tak bezcenné být nemusí,
mají li příchuť připoutávajícího nářku,který zadržuje...tak asi opravdu
ztrácí cenu.......Ji.
05.04.2016 08:04:29 | jitoush