neznám tě
jen tak z odrazu si skládám
tvůj obraz tajemný
a do šatníku nahlížet bych chtěl
nebo zdálky vidět
před jemnostmi skrytý
tvou siluetou do rozpaků
nechal se uvádět
bál se přijít
nikdy si ruku nepodáme
snad ani pohled do očí
nečeká nás
tulipán v sevření mi zvadne
ten pro tebe
milovat je snadné...?