...
Chybí co mělo být a není
jen myšlenky marně bloudí
a pocit bytí
v krvi roznáší marnost a tichý žal,
který neutopíš v lahvi špiritusu
a nevyspíš se z něj jako se špatného snu.
Sny prázdnější než kdykoliv před tím
a hlava v oblacích létá, nespí.
Před Tebou cesta, dlouhá a rovná,
nebere konce
a Ty?
Necheš čekat a jít.....kam,
a tak osamnělý strom v dálce
vyhlížející černé ptáky z pšeničného pole
je jistý směr a cíl, začátek a konec.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)