Zrada
Anotace: jo tak tohle sou taky moje myslenky taky prej psany srdcem... (:
Tys zradil si mě,
a já brečím v obětí,
svých neřestí,
Však příjdeš na to ,
To mi věř zlato ,
Že pomsta je věc sladká,
Elegantní a hladká.
To ti slibuji,
a to ti přísahám,
já odměním se ti ,
i když umírám
Umírám a ty to nevidíš,
A však brzo pocítíš,
Příjdu se rozloučit ,
A to si piš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)