Pohlcená prázdnotou
Jak vyjádřit prázdno
smutek
stesk
a
žal….
Bezešvé sny
těžkých přikrývek
a
noci,
které jsi nedospal.
Jak vyjádřit marnost
beznaděj
a
nekonečný tikot
vnitřních hodin.
Stereotyp…
jednotvárnost
dlouhá chvíle
plná zplodin.
Brouzdám…
rosou od pláče
životem
vpřed
V patě
vražený
mám
rezavý střep.
Bojím se kroku
dopředu
a
zpátky taky nechci jít.
Brouzdám
mezi volbou
zemřít či žít.
Přečteno 390x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, MA t HA, Donutkaa, JSJ, Iva Husárková, zdenka, bogen, jitka.svobodova
Komentáře (6)
Komentujících (4)