Ó... to je dokonalé... mi naskočila husí kůže. Rak - prokletí. Doufám, že jsi v pořádku? :-)
05.10.2016 04:09:34 | Iva Husárková
Račice přeje hodně štěstí a posílá aspoň jeden SuperTip! Moc krásná básenka...
04.10.2016 13:39:41 | kejtyyy
hryže jen to,
co nepatří ti,
co nevezmeš si
na věčnost
přesto si myslím,
že to není lehké
naplnit radostí
srdce své jemné
ať krunýř
bolesti a strachu
prorazí
chuť žít, smát se
a statečnost
04.10.2016 12:48:02 | Romana Šamanka Ladyloba