Popelový květ

Popelový květ

Anotace: Apokalyptický svět

Tam kde býval pramen štěstí
Nalezeš jen stín nyní
Co provedli jsme za neřesti?
Proč zůstaly jen květiny?

Pod chladnou vrstvou ukrývá se 
Jako krev rudá růže 
Kvete stále, k věčné kráse
Nám už teď nic nepomůže

Popelem jest pohřben zase 
Jako sníh bílý tulipán
Však nepodléhá žalu zdá se
Jímž obklopen je ze všech stran

Na místě kde dřív bydlíval jsem 
Tkví sedmikráska bez štěstí
Obklopená temným lesem
Prázdnotou a bolestí

Ten velký věk těch slavných lidí
Ten odešel během pár setin
Nikdo z nás již neuvidí
Jak nastává doba květin

Autor Eugenis, 18.10.2016
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel