Postesknutí
Sejde z očí – sejde z mysli.
A to je to, oč tu běží …
Neuvidíš, neuslyšíš –
venku zatím hustě sněží.
Za co schovalo se tvoje já ?
Ze stínu k tobě ruku natahuji –
Což jsoucno tvoje nahmátnou se dá?
Moc od toho si už neslibuji.
Jsi dlouho v jiné dimenzi –
vzpomínky lehce chladnou,
sálem prázdným ještě tóny zní,
ve váze růže tiše vadnou.
Přečteno 453x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, xoxo, Iva Husárková, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)