Padám... Padám a nevím kam
padám tiše... nedýchám
Pohltí mě temný stín
chytí mě na dně chladný splín
Padám... padám a víc netuše
padám mlčky bez duše
utichajíc temný chlad
napříč časem utíkat
Padám do temnot nemám strach!
padám sama a tiše
padám tmou bez oblak
Padám slyšíce dout zvony
vidím světlo vzpomínek
naděje skrytá ve svitu luny.