Poslední sousto
Posnídala jsem samotu
Smutek s přílohou lítosti byly mou polední krmí
Zapito pohárem slaných slz
Když večer měla jsem půst
Smutek a strach odpluly
V rudnoucí koupeli
Nebudu mít více hlad
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (2)