Pro velkou slečnu
Pokud jsem dobrý, tak jen kvůli Tobě
Velká slečno nikdy se neztratíš mě
Déšť bubnuje ti do parapetů
Duní vodopády z prohýbaných okapů
Znění bylo jasno a není do serenády noční
Pro duši uši a Tvé oči nyní nesní
Vybíráš si střípky ze srdce
Polykáš zradu chutná trpce
Kdo krásnou duši rozbil
Proč trny do masa zatlačil
Na zemi vedle postele
Do hloubky propastné
Pohladit tělo rozechvělé
Otřít tváře popelavé
Povznést se zapomenout nyní
Odpustit než srdce zkamení