Anotace: Nesmyslnost válčení...
Zachraňte vojína Ryana
pro náruč ubohé matky,
potřikrát přišla o syna,
čtvrtého vraťte jí zpátky.
Páni se neshodli, stane se,
někdo chce být pánem více,
z rozmarů, přes hloupé agrese,
zbydou jen smuteční svíce.
Zachraňte ztracené vojíny
pro náruče jejich matek,
neničte pokojné rodiny,
vždyť sám svět je velký zmatek.