Tam

Tam

Anotace: Tam se to vsechno děje

Kam se mam dívat
abych se furt nesrážela s realitou?
Jaká zrcadla si mam pověsit
na zeď
Abych v nich nebylo videt
jak smrtící umí být má přítomnost?
Chtela bych se zvednout ze zidle
Ale nemam na to sílu
Nemuzu utéct
ikdyz bych si to přála
Nemam chuť
pokračovat v rozhovoru

Vzpomínky člověku brání
postupovat vpřed
jsem zaseklá
V zrcadlové místnosti
Takhle to delam cely zivot
Už nemam naladu
klást odpor

Jsem plna skvrn
černého inkoustu
A pod kůži se rýsuje každá kost
zlomim je jako vše v mem životě
zlomim, rozdrtim a zakopu
v mé mysli

V mé mysli

Radsi bych ji neměla
protože v ni se
vsechno tohle
děje
Autor liiinaae, 25.12.2017
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Druid, Olex, Kapka, Laika, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vyžeň zlé myšlenky z hlavy, ať pohoda se STaví

25.12.2017 08:47:35 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel