polívku vařící
a buřty s hořčicí
pivečko ze džbánku
od holky z románku
mě to tak stačí
Bohudík
ale jsou tady i kazatelé
spasitelských bludů
a prorokují s duchem intelektu
berte, berte!
jen to na co si sáhnete
je vaše
a s "vylepšenou" morálkou
nemorálně
obsazují všechny židle u stolů