Rukou se dotknu tmy
Bolest ve svém živlu
Zabíjí iluzue
Co tou rukou ve tmě čtu
Zbloudilé blouznění
Přízrak či holé šílenství
U mne jsi a polibky vábíš
Mrtvou dívku co propadla tvojí hře
Děláš ze mne přízrak
Co navždy jako duch
Po hrobě v bolesti zmítá se