Znala jsem chlapce, už to bude sto let
Anotace: Tato báseň je inspirovaná četníky z Luhačovic, konkrétně Zdeňkem. Navazuje na ni báseň Zlomils mě.
Sbírka:
Příběhy vetkané do básní
Přemýšlet o věcech a nemít stání
Nebýt loutka klamného zdání
Čekat na svítání
Na smilování
Chápu všechny hříšníky a sodomity
Jejich choutky a krize identity
Jejich hříšně nevinná konání
Jejich city
Výčitky svědomí
Silné účinky podvědomí
Ta blaženost nevědomí
Znala jsem chlapce, už to bude sto let
Hříšné myšlenky jeho nitro rozbily
A veškeré naděje zabily
A když přišel on
Vše zapadlo na své místo
Zaslepení bylo jisto
Neviděl svůj skon
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: Spadlá z nebe
Komentáře (0)