Vzpomínky
Je příliš brzy
Na lítost
Na slané slzy
Je příliš pozdě
Na všechen smutek
Na dobrý skutek
Sobě odevzdána
Ve vlastním světě
Jsi lítost sama
Bolestné vzpomínky
Tvou duši drtí
Zachráněna budiž smrtí
Přečteno 639x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, grázlík, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)