♫♫♫
v očích mých
světlo se ztratilo
žádné už není
nezdá se víc
že by se vrátilo
marné je chtění
šedivá
jak beton měst
je tahle má z cest
i kouzlo touhy
dávno pryč
a radost je nic
Doufám, že zimní a časně jarní splíny se už dávno rozpustily ve svitu slunečních paprsků :)
09.09.2018 08:58:23 | AndreaM
Ráda bych Ti radu dala
kterou jsem si k srdci vzala
"nauč se být v pohodě s tím, že nejsi v pohodě"
18.05.2018 14:13:21 | JSJ
... i ty jedno neposlušné kůzlátko ...
... koneckonců vlk také sliboval ...
... tak vidíš ... sliby jsou jen pozlátko ...
... třeba už zakrátko ...
... se tvé oko do tmy rozhlédne ...
... po křehké kráse z masa a kostí ...
... i bez světla lásku svým srdcem jasně uvidíš ...
... a kdo ví? ... třeba ucítíš ...
15.05.2018 15:22:15 | Marcella
...dík za pěkný rozbor...ale já jsem asi nepoučitelný...i z lásky bych měl depku...;-))
16.05.2018 23:24:14 | bogen
sakra, jaro už je 2 měsíce čoveče! touhu probudíš na Kraváku pod Hvězdárnou, tam je vždycky na dekách holek... aúúúúú :-)
12.05.2018 10:25:11 | hledač