Anotace: ***
***
Střetnout svůj stín
ve světle lamp
Potkat svůj splín
pod korunou stromů
Kam kráčím?
Na koho volám?
A kdo mi odpoví?
Lampy jen září
a tiše mlčí
Stromy zas stojí
jen listy šumí
Co jsi chtěl slyšet
můžeš sám vědět
Buď sobě malířem
namaluj život
vlastním rukávem!
***