Anotace: -.-.
zmatenej závanem štěstí
zakroužil v systému
užitečných výkonů
a intenzivně vdychtěn
do úsilí slepých hovad
začal vzývat boha strachu
nechal se hnát
tou hladovou bestií
na pastvu sebeklamu
kde mnoho je pořád málo
....a cíl je tam,odkud se lze dostat jen z nadlidským úsilím,pokud past nadobro nezaklapne.............Ji.
21.05.2018 20:22:24 | jitoush
Jak řikáš Jituško;-)
21.05.2018 21:24:52 | Akyš
JOJ* ST* :-D*
21.05.2018 12:33:10 | Frr
;-)
21.05.2018 21:22:45 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?