Anotace: Čtvrtá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Občas to tak bývá. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.
Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.
Deprese,
zákeřná zlá deprese.
Nevidí, slepá je.
Strach dostáváš.
Jde ulicí,
kde náhodou jsi sám.
Do prázdné láhve se díváš
a další otvíráš.
Bereš si prášky.
Popíjíš.
Nadýchneš se.
Nadýchneš a nevidíš.
Nevidíš.
Nevnímáš.
Jen hlasy z dálky slyšíš.
Pomalu usínáš...