Čím dál tím víc
Anotace: www.palik.blog.cz
Slyším ji,když neříká nic,
jen v tichu zní ten smích,
slyším a čím dál tím víc,
ztrácím se pohedem v nich.
Na čele
trhací kaledář,
nad hlavou svatozář,
rozpíjí nápisy,
chvilkové trapasy,
někdy proklínáš,
život ve vteřinách.
Listuje
slovníkem pojmů
z falešných dojmů,
oči při tom zavírá,
když si z nás vybírá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)