Ztratil se syn - veliký smutek a strašlivé prokletí
chlapec, jehož opustil otec
chlapec, který se domů již nevrátil
... A nikdo z vás nemá ponětí
jak ohromnou cítí on bolest
stal se symbolem zla
modlou všech ztracených duší
zasloužil si to Lucifer snad?
jen proto,
Že zatoužil po svobodné duši?
z domova vyhnán
neměl Kam jinam by jít
Země se mu stala domovem
a i tu jsme se mu chtěli vzít
Vždyť on lidstvo zachránil
jablko z Ráje okusit dal
svobodnou vůli nám představil
jako první přestal nám lhát
jak veliký dar!
A kdo z vás je nevinen?
kdo z vás mu holt byť jedinkrát vzdal?
já však vím, že nám promine -
jeho věčné srdce totiž uhasí všechen nebeský žal.