To "bez možnosti brodu" je trochu krkolomné (tady se hodí říct amatérské, i když básnička je jinak výborná právě díky své naivnosti, nezatíženosti nějakými znalostmi atd.) Ostatně hrdinka mluví sice primitivně po svém, ale logicky a sloky jsou téměř geometricky souměrné. Má to v hlavě srovnané a s eventuální ztrátou vztahu se vyrovná. Potřebuje jen znát pravdu (na čem jsem?).
Ty tečky (stále) prosím pryč, stačily by bohatě v každé sloce jednou.
25.05.2019 08:58:41 | Karel Koryntka