Nač plakat pro květ a trny od růžeVždyť bodají tak temně, ač barvu mají světlouŠetří si slz, ten květ za to nemůžeže uhynulo i to, co ještě nerozkvetlo...
Návrat.
16.09.2019 02:07:33 | Now
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?