Na dno
slyším
jak hvězdy volají jejich jména
když andělé padají s hořícími křídly
do propastí ticha
čekající a natěšené tmy zatracení
nomen omen
ne
nepláču pro tebe
jen pro sebe třpytí se vodopád slzí
stéká po mé kůži
mezi ňadra
do prohlubně břicha
slané oko
slepé
Přečteno 449x
Tipy 22
Poslední tipující: Nikita44, Amiradi, danaska, Iva Husárková, šerý, Nepolíbený, jenommarie, Kapka, jitoush, Amonasr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)