Sama v sobě
Zapletená do lží,falše a přetvářek
ruce spoutané,přes ústa pásku
Uzamčená v síle jarních řek
žijící pro příklad či pro ukázku...
Propletena bolestí,pláčem,utrpením
uzavřena do své černé duše
Pro ostatní zůtává vytržením
ze dnů chutnajících suše...
Komentáře (2)
Komentujících (1)