Dnes
zkrásněla jsem
pod tvýma rukama
ten den
kdy objal jsi mne
šeptajíc sbohem
přestala jsem plakat
opojena ozvěnou hudby
jež proudila z tvých žil do mých
zachvěla se
když tvé horké rty
přisály se na mou kůži
v jemnosti a medu
zavřela oči
slastí řasy se zachvěly
dnes říkáš
zapomeň…
Přečteno 361x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Amonasr, jitoush, VEDz RVAHEs, JC senior, Marten, Kett, Frr, šerý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)