Láskám budoucím
„Dnes špatně spím,
tak píšu svým láskám budoucím.
Nad čistým papírem chytám slova, co letí vesmírem – a nic.
Když pokročila noc, přítel měsíc přišel mi na pomoc, co přát si víc.
Píšu svým láskám budoucím:
Byly jste a jste mi vším.“
Přečteno 259x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Hledající, NPPPP, šerý, lawenderr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)