...
v hlubinách
myšlenek snů
tajemství ukrytá
jak hlupák hledám
velké sny naplnit
život mi nedá
ať spím či bdím
za deštivých dní
v duši mi blues
tklivě zní
...
Za kapek dešťivých blues ...zní:-) "ST"
06.06.2020 10:20:28 | jenommarie
..pam pa dam pam pam.....Ji./úsměv/...pa dám , padám? ne , nepadám , to dám...
05.06.2020 20:08:36 | jitoush