...
umřela
radost má
tvář bledá
je zármutkem
co dělat
den za dnem
když smutkem
mizí síla má
z těla ven
...
Souzním - prší, něco se nepovedlo a cítím se smuténkově.
K básni: mám ráda krátké, výstižné texty.
24.06.2020 16:51:53 | Donne
Dnes se cítím..podobně,
však aspoň chvilky zahřejí
a snažím se brát vše,
jak to JE.
Zda posune se něco teď
a jinam naberu ten směr,
v srdci se drží smutek
a nevyrovnané.
Snad ještě naději si držím,
však ty chvíle nejistoty
...jsou jako do srdce šíp.
Promiň za ten smutný komentář,
ale úsměv TI posílám;-) *ST
24.06.2020 13:54:42 | jenommarie