Anotace: S obdivem všem láskyplným ošetřovatelkám, které se starají o své blízké.
Kolik má uvnitř člověk vnitřní síly zjistí člověk až v těch nejvíc bolestivých. Nechce jí přidělávat druhým, ale láska je ráda za každou chvíli, byť snadné to není. Na něco asi nejsou odpovědi, mít někoho..JE ten dar a velmi vzácný;-)
12.07.2020 17:38:37 | jenommarie