Drahá
Drahá, co Ty víš o bezmoci?
O touze vstát a jít za obzor?
O křiku který nikdo neslyší?
Drahá, co Ty o tom víš?
Drahá, co já vím o oběti?
O bezesných nocích?
O nekonečném vyčerpání?
Drahá, co já o tom vím?
Drahá, co my víme o všednosti?
O obyčejném životě bez nároků?
O vyhlídkách na společné stáří?
Drahá, co my o tom víme?
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Dreamy, mkinka, jitoush, Roser, Vivien, Kubíno, šerý, Frr, Hledající, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)