I to je Život, který sem zažil a zanechal stopy skel.. Paralýza byla krutá, tak i známky básně tomu napovídají. To víš, že těší:) Ale i toto je pravda, která nesmí být skryta milá Maruško *
17.10.2020 11:52:17 | Dejvis
Život je plný bolesti
a my se musíme jen naučit
..mezi těmi našimi..vlnobytími
..znova vzchopit a nepřestávat věřit
..v naději a nezhasnout ;)
..máš pravdu..patří to k životu
a zkouší nás stále
..každého jinak.
Umět se vyrovnat
...a i to světlo mít
..jsi statečný
a dobře je i tyto sem dávat. ;)
17.10.2020 12:06:15 | jenommarie
No milý Dejvisi toto je kruté.
Někdy jsou prvotní pocity takové
a třeba i po chvilce,
když už si člověk uleví
začne na vše jinak nahlížet.
Doufám, že u TEBE tomu tak bude
a najdeš i něco..
co těší.
Je toho hodně.
Tak ať je to jen přechodný den.* ST:)
Opatruj se.
.. vstaneš jistě vstaneš
a i to, co trápí,
v tom možná i jiný pohled
najdeš. :)
17.10.2020 11:45:42 | jenommarie